Annons


Josés hippa!! DEL 1


Har nu smält denna bakishet och fixarstress en aning sedan gårdagens HIPPA!! Började dock gråta när det inte fanns mjölk hemma. Livet kändes meningslöst då ja.

Men hippan hörrni!! Känns för det första så himla skönt att den är över. Hade otroligt kul och allt gick tipptopp men megamånga dagars planering och stress (och HEMLIGHETSHÅLLANDE?? Hur lyckades jag??) så känns det bra att det är klart och ingen tappades bort/dog osv.

Annons

Och hippan höll på i säkert 15 timmar? Ungefär så många timmar som jag nu inser att det tagit mig att få upp alla bilder och videos på Dropbox så Jossan kan få dem på sin dator. Står fortfarande ”5 dagar kvar” på nedladdningen :——-)

Jag och tjejorna i hippagänget har alltså träffats i hemlighet och knåpat ihop denna dagen. Så när dagen närmade sig så bjöd jag över Anna, min och Josefins kusin, för att handla maten till middagen. Mmmm fortfarande sår på händerna efter att ha burit hem all mat + dricka + enorma svettsamlingar.

AnnaHandlar

Anna i en av våra tvåhundrafemtiotusen pauser vi var tvungna att ta pga torka ryggsvett.

Seeeeen var det dags!! Gick upp klockan kvart i sju och hann ändå inte raka benen och spillde ut en hel påse tampor på golvet i ren STRESS men hann precis fram till resten av tjejerna som stod redo på vår mötesplats.

IMG_6902

Har aldrig ångrat att ha skinnkjol så mycket som denna dag då jag kånkade på femhundra kilo rekvistia + vin OCH enda dagen på året solen valt att lysa på detta lilla land :—-) Demonstrerar svettlöken här.

Strax efter nio träffades vi en bit utanför Josefins lägis och klädde ut oss. Sen började vandringen mot hippatjejen!

PåvägtillJosefin

Påvägtilljosefin2

påvägtilljosefin3

Gänget!!

IMG_6914

Kände mig jättecool i detta??? + Vill klippa denna längden på håret snarast.

När vi knallat en bit så var det ÄNTLIGEN dags att dra igång hippan!! Vi sprang in med bubbel, glitter och tjoooade. Blev så himla stolt över lilla Bo som inte ens blev rädd??? :”’) Han tyckte bara vi var intressanta :””””””’) Vi gav henne en lista på saker hon skulle packa på 30 minuter. Pga Jossans extrema hat mot typ natur överlag (obs ej ”mysdelen” med att plocka svamp osv) så skrev jag ner tändstickor, övernattningsgrejor, skaljacka och ficklamapa. Ville här enbart oroa och psyka ja.

Överraskningen

Överraskad!!

Resten av hippan får ni se lite senare. En har ju planer att äta alla rester från igår och se Stuart Little 2. På återseende kära anhängare.

Farväl.


Laddar