Annons


Hej från mig och mina svettringar!!


HEJ!!

Här sitter jag med den brutalaste boobsvetten jag någonsin genomlidit på jobbets takterass. Kan ej FÖRSTÅ vad som gick genom mitt huvud när jag imorse valde långbyxor och långärmad tröja??? Avlider. Men en kan ju inte motstå lite soltimmar på jöbba så det är bara att bita ihop och tacksamt samla ihop allt svett i gammal matlåda och ta med hem och rama in.

Annons

Har ju varit superdålig på att blogga den här veckan också. Pisk pisk. Så har inte hunnit berätta att jag haft mina första jobbvecka på två månader. Har gått sådär. Saknat mina kollegisar ändå. Men det där med att komma upp på morgonen har ej genomförts. När vänjer man sig??

JAJA. Ska sova ut som tusan imorgon iallafall. För då är det dags för dagsfest (eller heter det så?? Nåt band ska spela iallafall och hörde något om öl). Vet cirka noll om den men ska bli så härligt att låtsats ha sommarlov ett litet tag till!!

Nu ska jag återgå till att svettas mörka ringar i armhålorna på tröjan.

 


Laddar