Annons


så var man 22 och gör det så himla bra!!


Hej mina små stjärnor från en trött 22åring!

Har precis landat i min lilla lägis. Fick med mig en hel påse med choklad från min lilla fest igår. Och en menskopp!!! 

Alla fina presenter och tårtrester ligger nu utslängt på hallgolvet. Orkar absolut ej röra mig från sängen där jag och min lilla nässpraysflarra parkerat. Har haft ungefär samma speed resten av dagen.

Annons

Jag har:

• Ätit tårta med familjen (ÄR JU MIN FÖLSIS IDAG!!!!)

• Sett på Sune på danska (?????).

• Ätit riven ost ur plastburk.

Trots mitt sega mode så har det varit himla mysigt! Och segheten beror ju till 110% på gårdagen. Vi hade det så MYSIGT!!! Gud är garanterat kär i mig på grund av vädret och jag brände inte en endaste minipizza. Gjort sånna FRAMSTEG som 22åring alltså ni anar inte!


Laddar