Annons


Mvh vill glänsa på min bday


Detta som födelsedagsoutfitta??

Som ni kanske lite smått (………………….) märkt så gillar jag att fylla år. Ännu mer gillar jag att ha mina vänner över och blir helt uppspelt över att så många tackat ja och kommer hit för att äta mina brända minipizzor och rosédrinkar! Dock har den ständiga frågan VAD SKA JAG HAAAAA PÅÅÅÅ MIG oroat mig, mycket.

Annons

Så igår, efter en misslyckad shoppingrunda i stan, åkte jag till ett centrum utanför stan (skulle i samma veva byta mina byxor jag spräckt och de fanns såklart BARA på shoppingcentrumet längst bort från stan *MMmmMM* kul med sightseeing………..) och HITTADE hela två klänningar och en megasnygg jacka. Nu är alltså nästa orosmoment VILKEN av dessa fina klänningar jag ska ha på mig, men det lutar mot den orangea.

Jackan ska jag iallafall ha på mig i vilket fall som helst! Tror inte man ser att det är SUPERNSYGGA roséfärgade kedjor på denna lilla beauty på grund av brutalt dålig mobilkamera MEN det är det iallafall. Så nu vet ni det!

Monki3

Monkitvå

Monki6

Allt / Monki

Den vita eller orangea klänningen??? HJÄLP MIG I DETTA LIVSAVGÖRANDE BESLUT!!


Laddar