Annons


Delfinskötare eller gold digger?


KÄNNER MIG SÅ HIMLA EFFEKTIV!! Trots min sjuka vändning på dygnet efter Barcahelgen så har jag lyckats hinna med att:

Skriva två hela sidors text till tidningen FRIDA på mindre än 40 min??

Ätit en halv kyckling dränkt i bea <3

Annons

OCH sorterat en hel hög med gamla skolgrejer från när jag var liten. Hittade hela klassens ”det här är jag”-sidor där vi var för sig fick skriva ner lite om oss själva och vad vi ville bli i framtiden. ALLA skrev delfinskötare/fredskapare på jorden (classic) men Jullan då? Nejrå, hon skrev ”när jag blir stor vill jag bli rik” HAHAHA alltså herregud vem ÄR JAG? Denna är printad i typ 30 kopior och alla ligger väl hemma hos varenda jävel i min gamla klass?? Nåväl stämmer väl fortfarande…………. Mvh snälla swisha.

Nu ska jag ut på stan för att leta något fint att ha på mig på lördag då JAG SKA FIIIIRAS!!!


Laddar