Annons


För du ringer bara när du är full och klockan är mer än 02:00


02killen

02killen3

Vi ligger på golvet nu. Lyssnar på Håkan från en dålig mobilhögtalare. Det är hårt och obekvämt men du ligger nära så det gör inte så mycket. Och du luktar gott. Alltså, du luktar så himla gott. Tänker att här kan jag nog vara för alltid. Vi klunkar ur en stulen vodkaflaska och min blick fastnar på dina läppar. Tänker att de passar riktigt jävla bra mot mina. Klockan är efter midnatt och det är ett nytt år. Ett år jag inte kommer spendera med dig.

Annons

Du vet nog redan det.

Men inte jag.

Hen som bara ringer efter 02:00. Har du träffat den personen än? Jag har. Ni läsare är så himla fina som hör av er och delar med er. Fick ett mail för ett tag sen om en sån person. Och jag kände så igen mig. Hon skrev om killen som bara ringer på fyllan. Han som ligger nära sena fredagskvällar men bara är just det – sena fredagskvällar. Får dig att känna dig helt jävla euforisk och patetisk på samma gång. Krossar dig sakta och du är för kär för att göra något annat än att bara kolla på medan han skrapar ditt hjärta ännu lite djupare. Lever för honom. Ljuger för honom. Hittar på ursäkter och förlåter honom. Och så försvinner du för honom.

Men hen är inte bra för dig. Det är det som är hela grejen man bara helt och hållet skiter i och glömmer bort. Blir svag, känner sig förlorad och låter hen komma och gå som hen vill i ens liv och bara stökar och smutsar ner det redan fallfärdiga hjärterum hen bara snott sådär utan att du ens förstått det.

För man är så jävla kär.

Men hen är inte bra för dig. Kom ihåg det. Du är värd mer.

Du är värd mer än att bli behandlad som något som kan vara okej för stunden. Du är värd mer än att bara bara bli uppringd 02:00.


Laddar