Annons


Barcelona i bilder


Här med en av alla tusen tapastallrikar jag käkat denna vecka?? 

SÅDÄÄR! Nu ska ni få se min Barcaresa i bilder. Första kvällen kom vi fram sent. Så vi åkte till vårt hotell, packade upp (läs: slängde ut alla kläder på golvet och åt chips medan vi lökade någon så ENORMT i vårt rum utan AC) och drog till Cerveceria Catalana och käkade tapas. Älskar att man äter så himla sent där borta. Vi satt liksom kvar till två innan vi drog vidare mot en nattklubb.

Annons


SKRATTAR åt att jag packade ner två långärmade tröjor inför den här resan. HUR???? Kunde enbart gå runt såhär och svettades ändå sönder två BH:ar………

Dagen efter lyckades vi faktiskt ta oss till stranden. OJOJ säger jag bara till att bada i varmt vatten *MmmMmm*. Där sov/badade/solade/svettades vi hela dagen tills det var dags för… TAPAS mvh mångsidiga turister.


Sensi Tapas var helt klart min favorit! Läste om det i Hannas blogg (Hanapee) som varit där någon vecka innan oss och MÖMMA vad bra det var. Mest för maten men också för att personalen var så jävla snygg??? Drömkombo.

Sista kvällen hade vi köpt biljetter till Aviciis konsert på stranden. Så dagen spenderade vi på stan i hopp om att hitta nåt fint och ej lökigt till kvällen. Och kolla vad jag hitta!!!!

 

 Klänningen är från H&M och så även smyckena!

Vi drack drinkar på hotellrummet och hann lagom till att Robbie Williams spelade innan Aviciis konsert. Han var SÅ bra? Körde enbart sina hits så där stod vi och sjöng med tillsammans med alla 40+ och fick sån feeling.

 

                                                                            Jag, Emelie och Hanna på stranden innan konserten!

Sista dagen, då vi skulle med flyget på kvällen, blev en av tjejerna sjuk. Lite läskigt när sånt händer och man är långt borta från hemma och enbart kan spanska ord som cerveza och manzana (hjälpte ej). Som tur var så var hotellpersonalen himla trevlig och vi fick hänga där hela dagen trots att vi checkat ut så hon kunde få lite sömn. Då passade jag och Hanna på att käka en sista meal i stan. Trötta på tapas beställde vi in detta som var GUDOMLIGT!!

 

 La Consentida de Cerveseria!

Sen gick flyget hem runt åtta på kvällen. Och jag hade så himla tråkigt för alla sov men inte jag?? Kunde bara inte. Hade i all sjukstress glömt av att ladda ner fler P3 Dokumentärer (megatips till er som gillar poddar, älskar dem!!) så hade bara en kvar att lyssna på. Så resterande två timmar av resan satt jag och redigerade bilder och klickade runt i min mensapp………………..


Laddar