Annons


Ett litet hej


Skriver det här i anteckningarna på mobilen nu. För att snabbt kunna klistra in i bloggappen och trycka på send innan mobilhelvetet kraschar. Den gillar liksom inte det här med flera appar öppna samtidigt och visar det genom att göra hela skärmen grön i 30 min innan den startar om…….. *lucky me*.
JAJA. Ska försöka fixa ny mobil/livspartner på måndag när jag är hemma i Sveariket igen. För nu går det ju inte såklart. Är i ESPANA!! Lökar något så sjukt som jag skrivit i varje blogginlägg sen jag kom hit märker jag nu?? Mvh ökar bloggtrafiken med min blöta armhåla.
Just nu ligger jag faktiskt på rummet. Resten av mitt lilla gang är ute och röjer barer osv men jag signade ut efter tapasmiddagen och första drinken. En är ju fortfarande lite sjuk. Mådde nästan helt bra igår men idag har jag hostat ännu mer och fått tillbaka det onda i mitt öra?? För övrigt kan örat vara det konstigaste stället att ha ont i? VAD har jag någonsin gjort dig bortskämda öronjävel.

Annons

Så förutom mitt agg mot mitt lilla öra så ligger jag här och svettas. Tur för er ju då ni kan få en lägesrapport!!

Saker jag lärt mig i Barcelona:

• Att jag kan svettas liter. LITER!!!!

• Tuckex är livet??????

• Att jag får skavsår i de enda skor jag har med mig :'(

• Att jag är villig att betala multum för en liter kall röd (arla!!!) mjölk just nu MmmMmmmm!!!!

Nu ska jag sova! Hoppas att mobilen överlever natten, då ska jag försöka få upp några bilder. 
Sen vill jag också säga TACK för era fina mail och kommentarer på snap/insta/blogg om mina texter. Vill gosa in mig i er!!!!


Laddar