Annons


En oväntat överraskning


   
   

Jag och Linda på hotellrummets balkong!

OJOJ vilka dagar jag haft här i Tylösand. Vi ätit, mått och bott himla bra. Nu ligger jag på stranden och liksom hetsäter chips som jag snodde (SNODDE?????? Vem är jag??) av städpersonalen på hotellet när de skulle fylla på de utcheckade rummen. Vi fick ju två stycken påsar vi med när vi checka in. Bara det att jag ej anser det rimligt att äta enbart två påsar chips under en veckas tid??? Nej, en var bara tvungen ta en till *kriminell*.

Annons

MEN JAJA. Nog om chips. Nu till en viktigare sak:

EN BLOGGLÄSARE KÄNDE IGEN MIG IGÅR??????????? JÄTTECOOLT??????

Blev så himla glad att jag liksom ville klappa henne på huvudet och ta med hem till familjen :””) 

Nu ska jag fortsätta min chipspåsarlänsning och sen avlida på grund av tog ej med mig läsk.


Laddar