Annons


Måste vi känna den känslan då hjärtat brister


sånt3

Sånt4

sånt8

”Men vi kan ju fortfarande vara vänner” säger du på andra sidan luren.

Det blir tyst mellan oss. Jag har telefonen hårt tryckt mot örat så jag inte ska kladda ner den mot min blöta kind. Hör dina ord igen nu.

Annons

Vänner.

De skaver och gör ont. Skär bakom ögonen och stjälper hela mig. Du säger inget. För det är min tur att prata nu. Jag sväljer hårt som ett sista försök att få bort den darriga rösten.

Det svider, så jag blundar och tänker på dig.

För hur ska vi kunna vara vänner när din hud är pressad mot någon annans nu och hur ska vi kunna vara vänner när du sa att det inte var något. Ringde och var full, skakade ditt huvud och sa att du bara tänkt om. Hur ska vi kunna vara vänner när du sa att ni två ändå aldrig skulle bli något. Men kysste henne ändå när det bara var ni utan att säga något och sen gick hem för att kyssa mig.

Vi blir aldrig mer än aldrig det.

 


Laddar