Annons


Killtoaskräcken


Lilla jag finfixad innan vår första utgång i Tylösand!

Nuuuuu så har jag finally lite tid att uppdatera blögga. I måndags hämtade mina friends upp mig här på västkusten för att åka mot Tylösand! 

Två roliga saker vi hunnit med:

Annons

1. BOWLA!!!!!! Detta är så stort för mig för denna gång kom jag inte sist!!! Händer aldrig mig???? 

2. Äta tacos och dricka sangria mMmmM!

Två saker jag lärt mig:

1. Lås hotelldörren annars kommer städpersonalen in när man ligger och sover med string och man liksom är mitt i vädringsperioden och dragit täcket åt sidan för rumpisen att titta fram…………

2. Gå ej på killtoan när du är på klubb i öppna sandaler. Gick därifrån chockad och rädd att dö pga hade nåns KISS på mina FÖTTER!!!!!

Ja okej kanske ska förklara detta nogrannare?? Ni ska veta att det är himla många i Tylösand den här veckan. Så toakön till tjejernas slingrade sig ut nästan hela vägen till baren. Här ska också tilläggas att jag efter tre drinkar och ingen blåstömning var megakissnödig. Så jag kollar mig omkring. Ser tjejernas långa kö och ser hur killarnas dörr står öppen med en tredjedel av tjejernas kö. Jag tar fart och ställer in blicken. Sen tar jag ett stort språng mot killarnas och armbågar mig förbi kön medan jag skriker så högt jag kan:

”JAAAAG HAR MEEEEEENS!!! MENS MEEEEEENS!!!! FLYTTA MIN MENS K O M M E R NUUuUuuUuuUU!!!!”

Kunde riktigt SE killen som stod påväg in på toan jag sprang mots skräckslagna blick och i chocktillstånd bara drar upp byxorna igen och flyttar sig ur båset. 

Rekomenderar dock ej detta pga allt killkiss mina fötter fick bada i.

Ska nu gå och skrubba sönder mina fötter. Kanske ej överlever.


Laddar