Annons


Mot Visby!


IMG_4693.JPG

 

I väntan på tåget till Göteborg…

Känner mig den bästa multitaskaren någonsin. Imorse hann jag med att packa det sista, göra iordning mig, panikleta efter mobilladdare, klä på och mata tre bråkiga småsyskon och inte avlida av stress på kuppen. 

Annons

*PAUS FÖR ATT GE MIG APPLÅDER*

Nu gick precis mitt tåg till Göteborg och väl framme där ska jag ta en buss till flygplatsen och vidare mot Visby! Jag och några vänner har hyrt ett hus där och jag känner mig på riktigt som en 11-åring på julafton?? SÅ TAGGAD!! Detta visade jag öppet och glatt för tågkonduktören som gav mig en trött blick och suckade när jag inte kunde hitta min biljett precis på sekunden (vem gör ens det??? Biljetter har väl alltid någon slags speciell biljettegenskap och gräver sig längst ner i väskan?)


Laddar