Annons


Tätt intill Elsa Ekman


ElsaEkman2

ElsaEkman3

ElsaEkman4Byxor / Vero Moda, Body / Elsa Ekman for Bikbok

Bara jag som BLÅST iväg idag? Tjohej vad det har varit stormigt. Så det var det kanske? Är sommaren slut nu? HOPPAS inte det!! För jag har ju en hel månad kvar av mitt lilla sömmarlova’.

Annons

Och det är väl den här månaden som det händer lite grejer för min del. Hela juni har jag ju till det mesta gått och degat (<3) men på onsdag tar jag flyget till Visby där jag hyrt ett hus tillsammans med mina girls. Därav nya lilla klädhögen som fick följa med hem från Halmstad idag.

Har på riktigt aldrig ägt ett par vita jeans?? Känner mig alltså jättecool nu. Redan börjat drömma om hur folk vänder på lillskallarna sina när Jullan går förbi i sin helvita outfitta.

Obs inser nu i skrivande stund att jag har mens………… Blir jö kul *natural tie-dye*.


Laddar