Annons


Nytt avsnitt av ”Systrarna Knaves podcast”: 31. Göra slut


Godmorgon och hej SÖNDAG!

Som ni veeet betyder söndagar en sprillans ny poddis och den här gången har jag och Josefin rullat igång en ny grej för vår pod som vi hoppas att ni kommer gilla – nämligen temapoddar. Vad tycker ni?? Gillar ni det?? Ge oss respons asap tack så vi slipper vara nerviga för att ni lämnar oss *rIp*.

Annons

SÅÅ veckans avsnitt dåe. Vi snackar ju såklart om hela grejen med att göra slut *SpOiler……..* men tar också upp sånt som hänt oss. För hur GÖR man slut? Vilka är dos and don’tsen och när är det dags att gå skilda vägar?

Lyssna gör ni genom att klicka er in på vår podcastsida som finns HÄR! Har du tips, idéer eller bara vill boosta våra egon – JA – så likea podden på Facebook också. HÄR hittar du den!

NU: Oroa mig för om ni gillar nya podtemagrejen eller inte och vänta in bekräftelse via Facebooklikes………


Laddar