Annons


Min önskelista


Önskelistan2

Igår var det ju andra juli vilket betyder att det är MINDRE än en månad kvar till min fölsis och SOM jag längtar. Här kan man ju gå och tro att en snart 22-åring mognat lite och inte ”ens tänkt på att man snart fyller år” – vem gör det INTE egentligen?! – men nej.

Annons

Här är det full fokus på lilla önskelistan denna månad framåt. Och jag har faktiskt redan tjuvstartat lite. Redan i början av året – okej avslöjar här hur läskigt insatt jag är i min egen bday……….. – så började jag skriva ner saker som jag tänkte att jag behöver. För mina värsta födelsedagar kan ha varit de då jag inte tänkt i förhand och i stundens STRESS av önskelisteinlämning alltid skrivit pennor och ritblock.

*En tyst minut för leksakerna jag aldrig fick*

Men denna gång är jag mer förberedd än någonsin och det här är alltså vad jag kommit på so far:

1. Underkläder! För att det är jättefint och KUL att känna sig snygg där under med. Som precis alla andra på sociala medier skulle också vilja ha ett Calvin Klein-set jag med. I grått eller orange!

2. Svarta jeans! Obs ej med hål som på bilden, de kommer ändå så snabbt av sig självt tyvärr…

3. En högtalare! För att den jag har är så pass stor att den alltid får stanna hemma och jag vill kunna ha med mig en i väskan när man ska till exempel grilla på berg eller nåt. Ja, sånna grejer jag typ aldrig gör men vill KUNNA göra om jag vill. Rimligt.

4. En mikrofon till min dator! Så jag och Josefin kan spela in pod på olika places. För oavsett hur kul det är att ses en varje vecka så blir det lite krångligt då och då.

5. Duschdraperi! Nu är vi inne på lägenhetsgrejer. Sånt som jag aldrig trott att man KAN önska sig i födelsedagspresent men känns himla smart nu när jag helst inte vill betala för sånt själv. Jag har alltså sen jag flyttat in levt utan ett duschdraperi………….. Rekomenderas ej.

6. Plastblommor!!!!! Jag har på riktigt skrivit upp detta?? Förlåt mamma, men jag ger här och nu upp. Mina blommor ÖVERLEVER inte. Och nu när jag skriver detta kommer jag på att den som varit mig mest trogen och överlevt trots ej vattnat eller gett kärlek nu står hemma vattnat och inväntar döden *rIp*.

7. Våffeljärn! Va någon gång där vid våffeldagen som mitt krav för våfflor blev OUTHÄRDLIGT! Jag försökte få med vänner att fika på ställen där jag visste att det fanns, försökte bjuda in mig själv på våffelkalas hos min syster osv – men ingen nappade?? Och jag har ju inget eget!! Måste ändras på, nu.

8. Smidiga och smarta balkongmöbler! En får ju förhoppningsvis en balkong monterad på sin lilla lägis snart så då behövs detta.

Så känner ni lite spontant sådär att ni vill skicka en/alla grejer till mig från listan så kan ni la få gört dåe.


Laddar