Annons


Ettårskalas och nybliven tant


BoochJulia2

BoochJulia3

GODDAGENS kära ni!!

Imorse vaknade jag, på riktigt nu, tidigare än någonsin. Anledning? DENNA lilla plött i poolen ovan fyller ett år idag. Och jag har varit något på så djävulskt taggad?? Visste inte ens att man kunde vara spänd inför NÅGON ANNANS födelsedag? *mvh älskar mig själv för mycket*.

Annons

Tänk att han liksom FINNS nu. Sånt kan vara så svårt att förstå ibland (obs är smart egentligen). Att han legat i min systers mage och nu är här och ÄR ETT HELT ÅR!! Vi firar här på västkusten vilket bara känns jättebra då jag nästan alltid firat mina födelsedagar här som liten. Då vet jag ju att det är bra och kan inviga den lilla traditionen hos herr baby Bo.

Eller, är man ens bebis när man är ett?

ETT???

Har aldrig känt mig såhär gammal.

 

 

 

 

 


Laddar