Annons


Födelsedag för lille Bo imorgon


   
Tjohej,

Här sitter jag i en gungstol och njuter av vår kissemurrakonst här på landet. Annars har jag inte gjort så mycket mer. Solen kom idag så jag blev något så OTROLIGT pepp på att gå till stranden och ha mig. Var inte lika varmt där med all blåst och så men lite färg kanske man fick genom all solskyddsfaktor (VAR FÖRSIKTIGA I SOLEN!!!). 

Annons

Och vet ni, imorgon fyller Bo år (min systers bebis för er nya followerZ) ETT ÅR!!!!! Så stort ju!!! Så jag har bakat kokostoppar (ska visa er sen!) och köpt present på BR. 

Appråpå BR är jag nu alltså klubbmedlem. 

21 år gammal. 

Man fick det lilla strandkitet (OBS SPOILER!) för halva priset om man blev medlem så det var vad jag blev. Med mig fick jag också en klistermärkesbok och jag är också tydligen ”välkommen att plocka ut en valfri leksak på min födelsedag om en månad”.

:”’)

Aldrig gjort ett så bra val förut! Julia <3 BR


Laddar