Annons


Göteborgs bästa ställen


Sådär, tog ju några dagar…………. mvh i sommarmode och degig till 100%. MEN nu har jag iallafall hunnit samla mina favvoställen i Götet. So far alltså, har ju varit där alldeles för lite för att typ kunna något egentligen. Men det tänker jag ignorera, såklart.

Annons

För det första så är det här ju egentligen ERA tips. Så glad att ni hjälpt mig hitta så bra ställen i gbg?? Gillade precis allt förutom hostelet vi bodde på sista natten (obs ej ert tips, på eget initiativ tyvärr). 6 bäddars varav en av kvinnorna i rummet konstant sov med en påse bananer……………..

Jaja, FÖRUTOM det så hittade jag till många bra ställen. Först ut i min lilla Götlabörg-guide BLIR:

barhimmel

BARHIMMEL2

BAR HIMMEL
Götaplatsen 1

Mysigaste stället någonsin. På riktigt. Vi satt högst upp i trappan och såg rakt ut över Götaplatsen och Avenyn. Vi var där efter konserten när solen gått ner och kan tänka mig att det är ännu bättre som AW-ställe för att bara hänga i sommarsolen och dricka kall öl.

Betyg: ++++

PINCHOS

PINCHOS2

PINCHOS
Götabergsgatan 28

HIT MÅSTE NI GÅ!!! Gick därifrån och ville gå tillbaka direkt igen. Känns också så himla modernt? Man laddar ner restaurangens app där man alltså har hela menyn i smarriga bilder och billiga priser. En tapastallrik får man för cirkus 30kr som känns så himla bra för en sån som jag som nu går på lågbudgetplånka och hungrande mage. Mina favoriter var helt klart Fish & Chips, quesadillan och hamburgaren. OCH GLÖM INTE DRINKARNA!! Man fick dem i så där Pinterestfina burkar och snyggt pyntade!

Betyg: +++++

TACOSTEQUILA

TACOSTEQUILA2

TACOS & TEQUILAS

Tredje långgatan 9

Det här stället ligger på världens mysigaste gård mitt emot ett annat bra ställe som heter Kafé Magasinet. Om ni går hit så måste ni beställa in guaccen. Alltså MÅSTE!! Inte alls som andra men SÅ god. Tog slut på två röda kan jag säga. Finns också fina drinkar att beställa i riktig Mexicoanda.

Betyg: +++++

THEPELICAN

THEPELCIAN2

THE PELICAN
Kungsportsavenyen 2

Snygg inredning och supernära till typ alla ställen om du ska vidare ut. Sen så är det sådär på film-fina drinkar som det känns att Stockholm saknar helt?? Helt ok priser också för så fina drinkar, gå dit!

Betyg: ++++

 


Laddar