Annons


I staden no service


Sådär ja!! Nu är jag framme i Steninge. Ett litet ställe mellan Falkenberg och Halmstad. Åkte hit efter släktträffen i Göteborg. Var säkert över trettio personer jag hälsat på någon gång som femåring (mitt golden year tydligen) och nu alltså förväntades komma ihåg. Men vi åt god mat och barnen (mitt lag <3) vann i brännboll så är ändå nöjd med dagen.

Annons

Därför ligger jag iallafall här nu dödstrött. Nerbäddad i en tältsäng mitt i vardagsrummet i vårt hus här på västkusten. The prob med att ha så stor familj. Vi får liksom inte plats någonstans?? Kul att man är favoriten iallafall och får finplatsen mellan sovrummen och toan……….. :—-)

Annars då? Jo, nej vet inte. Inväntar min mens, min lillasyster har en fästing i rumpan som at the moment plockas bort passande nog en meter ifrån mig *viktigt att vara nära som familj* och nu ska jag se på DvD.

Känns jättestort? Finns det längre? Hur gör man och ska den matas osv. Förvirringen för en Stockholmstjej som hamnar i en stad med no service.

Återkommer imorgon om jag överlevt denna sorliga historia till uppkoppling.


Laddar