Annons


Henrik Lundqvists ofrivilliga dejt med mig


Okej, så NU är första gången på tre dagar som jag faktiskt hunnit slå upp datorn och ladda över bilderna från kameran. Anledningen har ju varit att jag enbart haft så himla kul! Alltså SÅ HIMLA KUL!! Ligger just nu nerbäddad och mornar mig i kanske livets smalaste soffa? Bor hemma hos mina syskons mormor och morfar och på grund av överbefolkad släkt har jag alltså boat in mig på en 70cm bred planka invirad i husets största täcke.

Annons

Och förutom att ramla ner så kan man inte göra så mycket mer från den 70cm breda plankan jag ligger på just nu. Men datorn får ju plats och det måste ju vara det vikigaste ändå?? För då kan jag guide er genom min lilla gbgtrip!

tåg1tåg2

Samma dag som konserten tog vi tåget från Stockholm till Göteborg. Kan för övrigt, möjligtvis, tyckt jättesynd om mig själv som hade en klocka som ringde 04:25 den morgonen. 04:25!!!! Tror det är mot lag??

pelican4
pelican6
pelican3
pelican2
pelican1

Några timmar efter dödsuppgången var vi framme i Göteborg som nog på riktigt är den bästa staden? Får jag säga så eller kommer Stockholm aldrig förlåta mig nu?? Vi tog iallafall spårvagnen till Nathalie som lät oss bo i sin världsfina etta vid Järntorget. Efter lite tacos och margaritas gick vi till The Pelican och drack färgglada drinkar! Hannas var godast men jag fick ju en jordgubbe i min så vem är den riktiga vinnaren är ju frågan!!

ingång2ullevikö1ulleviscen1publik1

Sen gick vi mot Ullevi och One Direction! Vi trodde vi var sena så på något sätt så tog vi oss igenom den milslånga kön på fem minuter och när vakterna gjorde något fel med våra biljetter fick vi gå en bakväg till våra platser. Detta tyckte jag JÄTTEcoolt? Gick ju långsamt igenom i hopp om att springa in i/hoppa på Harry Styles……….. *slumpen förde oss samman*.

barhimmel

När showen var slut drog vi till Bar Himmel som bara var så himla fint (säger så om allt?? NÅVÄL det VAR ju så himla fint). Där satt vi tills sent (JA SENT!! Detta kan vara det bästa med Göteborg? Att det på cirkus alla ställen står öppettider med texten ”från 17 till sent” – skönaste någonsin, ja). 

Vill även här tillägga att Henrik Lundqvist var på samma bar som oss!!!! Är det dock bara jag som ser honom som känd enbart för hans ”head and shoulders”-reklamer och kanske typ inte visste, fören vid detta tillfälle, att han är något av ett hockeyproffs………………….?

Inte?

Nehä, inte jag heller skulla ba kolla er. HAHA LÄTTLURADE!!!

!!!!…..

:'(


Laddar