Annons


Aldrig på det sättet som känns i hjärtat


ihjärtat9

ihjärtat17

Hej, du som det aldrig blev något med på riktigt.

Lova att inte säga till någon, alltså inte till en endaste person. För ingen får veta. Men jag blev faktiskt skitsårad. Och jag vet hela storyn om att du bara ville mitt eller ditt jävla bästa men skitsamma för det kändes och gjorde ont. Tror förresten att det bara är bullshit. Och jag vill inte ens bry mig. Vill skratta i ditt ansikte och kalla dig dum som ens tror att det du säger kan röra mig.

Annons

Men det är ju det som är grejen.

Det rör mig. Rakt in och runt som en elvisp i hela kroppen. Förstör mig gör det också. Och du är egentligen inget att ha. Tänker mest på dig själv och hånglar med hon med längre hår än mig. Fast det säger du ju såklart inte.

Men jag kan inte sluta bry mig.

Om du ska följa med ut, vem du börjat följa på Instagram och om du fortfarande sover bäst med fönstret öppet.

Men jag måste sluta bry mig. Det är väl det som är hela grejen med den här texten. Du måste sluta finnas i mina tankar nu. För du tänkte aldrig på mig på det sättet. Aldrig på det sättet som känns i hjärtat.


Laddar