Annons


Midsommaren som kom en dag försent


möja6
möja12

VARFÖR VAR DET SOL IDAG OCH ÖPPET HIMLAPISS IGÅR???? WHY??

Här sitter vi iallafall och väntar på båten hem och solar våra bleka små nunnor med den gnutta sol som bestämt sig att komma en dag försent. Verkade ju inte vara så för alla men där jag var regnade det såklart konstant hela dagen med cirkus -45 grader :—————–)

Annons

Nu är jag hemma i Stockholm, men bara för några dagar. För på tisdag morgon (natt??? Ej mänskligt att gå upp klockan 05 för ett tåg??) åker jag till Gbg GothenBörg Göttlabörj GÖTEBORG. Jajamänsan. Förra året åkte jag dit ungefär precis nu på året och såg Håkan. Denna gång blir det One Direction och jag är så tagg?? OBS lär vara äldst på plats *samtalar med alla föräldrar över en bira i baren*.

Visst var det några av er läsare som sa att ni också skulle dit? Har ni några tips i götet? Vart går man? Vart äter man den bästa maten? Vad gör man innan konserten om man är framme typ klockan 10 och har 7 timmars dötid? Kan en på något sett få tag i hårfön om vädret vill en illa?? Något jag inte får missa?? TIPSA SNELA!


Laddar