Annons


En midsommarlista


Vart firar du midsommar iår?
På en liten ö i Stockholms skärgård! Har firat där i jättemånga år, första sommaren kanske var när jag var 17? Det är iallafall en av mina vänners föräldrar som av någon konstig anledning låter cirka 20 ungdomar bo och fira där i en hel helg. Men BRA är det ju att de fortfarande tycker att det är en bra idé. Och mamma om du läser det här JA JAG HAR PÅ MIG TVÅ TJOCKTRÖJOR OCH DRICKER MED MÅTTA.

Annons

Med vilka?
Vänner! De flesta har hängt med sen forever men några är också helt nya. Som bland annat en hel del partners (kan det vara det vuxnaste ordet någonsin?) till mina kära små girls. Stackars, stackars pojkvänner. De vet inte vad som väntar *lägger mina händer på deras axlar och tar dem under mina vingar*.

Vad är det bästa med midsommar?
MATEN!!!!! Och hela den här grejen med att man åker iväg. Jag gillar att åka iväg på små trips.

…Och det sämsta?
Vädret? Mvh kan ej minnas en midsommar som haft annat än hagel och vintertemp.

Lägger du sju sorters blommor under kudden?
Nej. Känner inte att jag har något behov av att hitta någon Prince Charming. MEN mest är det nog för att jag har en så grov fobi för små äckeldjur att jag gärna inte medvetet lägger dem under min kudde.

Okej, men OM du hade gjort det, vem skulle du drömt om?
Är kär i Leonardo DiCaprio (OBS ej nu a la form av en kub? Men när han var pojkvasker *mmm torkar av mitt dregel*). Men drömde här om natten även om Björn Ranelid så är lite förvirrad.

Sist nu då, vilka är dina EXPERTråd (……….?) till de där ute som vill ha en lyckad midsommar?
Ha KUL!!! Dricka inte för mycket!! Ha varma kläder och gärna flytväst? Mvh börjar bli nervös.


Laddar