Annons


Ni gör mig happy


kommentar4kommentar7kommentar9

Alltså TACK??! Det här gör mig så himla glad. På riktigt. Ni har mailat, skrivit PM på Facebook, kommenterat länken och delat. Jag skriver ju inte så mycket sånt här i bloggen. Sånt där som känns i hjärtat. Däremot skriver jag ju himla mycket sånt. I anteckningsblock, i mobilen och som utkast i mailen när något måste ut.

Annons

Däremot känns det så himla kul med er respons att jag nog ska prova mig på att publicera mer sånt här. Och när ni skriver att det faktiskt hjälp er blir det hela så på riktigt. Jag har ju själv varit precis där, som jag skriver i texten, och vet att det kan betyda så sjukt mycket att bara få höra att man inte är helt ensam. Så gracias, danke (OBS inser här att det blir lite pinsamt här nu för mig då jag inte kan fler språk……………..??). Men TACK!!


Laddar