Annons


Lökringen på inflyttningsfest


Här satt jag igår, i en liten etta på Valhallavägen på inflyttningsfest! Vi var nog över 20 personer där inne vilket ledde till en sån hög lökhetsnivå att större lökringar möjligtvis ej skådats.

Nu däremot ligger jag i soffan och ser Million Dollar Listing.

Annons

Tankar kring detta:

1. Jag vill också ha en pool i mitt vardagsrum??

2. Jag är rädd för Fredrik Eklund. Mest för att han ler som Grinchen (OBS KANSKE SLÄKT????) och har så perfekt vattenkammat hår att jag får tvångstankar av att vilja peta i frillisen.

Medan jag fortsätter dega framför dramabråk mellan rika mäklare får ni hänga med i bilder från igår!


När det väl kom upp för mig att det fanns en pizzeria längst ner i huset tvingade jag med Marcus för en extra middag. Jag var nytänkande och sponanade med en margherita barnpizza :—–)

Skååål!

På Snap blev det också en del updates, juliaknave heter jag där! ADDA MÄJ SNELA känner mig så mäktig när jag ser hur ni öppnar mina storys och avnjuter min lilla nunna :—–)

När inflyttningsfesten började dra ihop sig tog jag mitt pick och pack till Kungsholmen för att träffa några favvisar! Hade på mig mitt nya linne från River Island som jag bara älskar jättemycket!! Fick en kommentar på Instagram (@juliaknave) om att ni vill se mer av mina shopping här på blögga. Passar ju faktiskt perfekt då jag nyligen utvecklat ett grövre nätshoppingberoende. Ska samla ihop allt och fota i veckan!


Senare blev det Obaren som har blivit lite av en favorit. OBS känner mig tvingad att säga att jag ju inte ens känner tjejen jag fotat med i spegeln?? Är jag jätteobehaglig då??? *flätar vänskapsband av håret hon lämnade kvar i min hårborste*.

Här har ni tha place!

Nu är planerna att ligga i soffan och dricka Oboy. Kom på nu när jag på riktigt blev lite ledsen för det inte var nån överdramatisk amerikansk dokusåpa på TV att ORANGE IS THE NEW BLACK har kommit ut med fler avsnitt??? MmmmMm mysryser av tanken på att ej röra mig från TVn på hela dagen <33 :’)


Laddar