Annons


Vart har du köpt din väska?


Spontan bild på mig och min väska……..

Glömde förra frågefridayn för att jag prioriterade mitt yttre (HUR SVÅRT SKA DET VARA ATT MÅLA EYELINER RAAAAKT??) till en studentmottagning, FÖRLÅT!!! Men här är veckans fråga iallafall:

Annons

”Vart kommer din sjukt snygga väska ifrån?”/Amanda

Hej Amandis (är det ok att ge smeknamn till sina läsare???) och TACK! Jag är så fruktansvärt NÖJD med detta köp. Fick så många fnys och menande blickar från min kära moder om att ”inte ska du väl köpa dig en så dyr väska som du säkert kommer låta ligga i garderoben när du använt den några gånger”.

MEN ICKE MODER, så fel du hade!! (OBS kan ha hänt innan att jag köpt dyra grejer, använt dem en gång, och sen lagt dem där längst in garderoben meeeeeeeen inte ska hon ha rätt alla gånger NEJ HAHAHAHA bortGJORD mamma!!!!!!!………… *tar emot bästa dottern-pris*).

Ja, alltså. Den var dyr (iallafall för en 19-årig tjej som jobbade deltid på Ordning&Reda och hatade det mer än personer med fotvårtor på badhus. Jag ville liksom unna mig. Hade gått och kollat på väskan flera gånger. Känt och klämt innan jag slog till. Minns jag rätt så kostade den fem- eller sextusen.

Och nu till svaret som du stackars läsare fått vänta på medan jag hånat min mamma och målat upp bilder av stora, massiva (kan inte sluta??!) fotvårtor:

Väskan är köpt på Marc by Marc Jacobs inne på Nordiska Kompaniet i Stockholm. Hörde däremot att butiken skulle stängas ner? Nåväl, finns säkert liknande i Marc Jacobs webshoppar? HOPPAS DET för den är jättefint!


Laddar