Annons


Det visste ni inte om mig


…….Om mig och kanske inte heller vill veta men kommer få veta nu ändå på grund av har tråkigt och vill ha uppmärksamhet:

SAK 1
I senaste podden berättar jag om en kille som var min första kärlek.
Men jag ljög…………….. Året var 2005 och Martin Stenmarck gör entré på Melodifestivalscenen med sin låt Las Vegas. Kommer ihåg hur jag skrev ”Julia Stenmarck” i mina ritblock och tyckte hans blöta lugg var så HIMLA SEXIG. Grät den dagen jag fick veta att han var tillsammans med Hanna Hedlund, ja.

Annons

MartinochJulia

Martin Stenmarck stylad i fem burkar hårgelé = jag var inte den enda som gick till sängs våt den kvällen :————)

SAK 2
När jag spelade The Sims
som liten så brukade jag bygga väggar runt de simmar jag inte gillade och ta bort dörren och sen bara titta på när de dog…………………………………..

SAK 3
Satte mig i min garderob och grät när jag var 12 för att mamma inte lät mig heta pussylover_nr1 på MSN. KATTHATER??!!! Obs!! Jag förstår i nuläget att användarnamnet skulle kunnat misstolkats en aning.

SAK 4
Mår psykiskt dåligt när jag är förkyld och inte kan andas genom näsan och bara tänker på de tillfällena jag faktiskt kunnat andas med nästan och tagit det för givet.

SAK 5
Har konstiga tvångstankar av att jag MÅSTE kliva på alla K-brunnar för tur i kärlek och att sen tänka på fem killar jag vill VarA iNtiM med men får då ännu en tvångstanke så jag bara får upp fula killar och är sedan ledsen typ en dag för att jag råkat tänka på Björn Ranelid och att våra barn kommer vara orangea.

RANELID

:———————————-)

:————)

……………………….

:—-(

:”””'(

</3


Laddar