Annons


En liten hemlis


 
Goder morgon mina små rumpisar!

Här ligger jag just precis nu, i Josefin och Martins lövely soffa som jag är ganska säker på att jag vill leva resten av mitt liv i så skön som den är. 

Åkte alltså till Josefin redan vit ÅTTA imorse!! Och då kom jag ändå hem kvart över tre efter en trerätters på Donken. Var så trött, hade packat typ HELA MITT LIV i två stora papperspåsar för att jag skulle kunna fixa iordning mig hemma hos mamma innan Astrids födelsedagsfirande jag ska iväg på ikväll och sen händer det här:

Annons

GLÖMMER min ögonbrynspenna (=mitt liv).

Tåget får nåt fel i Hornstull och jag måste vänta 13 minuter på nästa :——–)

Mobilen dör.

I ett tappert försök att sminka mig, trots att ögonbrynspennan ligger där hemma på bordet och inte tryggt i sminkväskan, fastnar all concealer under naglarna (har aldrig haft långa naglar innan, hur gör man???) och jag blir ledsen på grund av dyrt smink och folk på tuben kanske tror jag inte torkat mig efter morgonens toabesök och har kvar resterna från resultatet under mina naglar :'(

Började gråta ja.

Trots denna FÖRÖDANDE morgon kom jag fram vid liv och vi spelade in en färsk pod som kommer ut imorgon. Jag är SÅ taggad just för det här avsnittet, det kommer vara annorlunda från innan och vi släpper en megabomb av spännande news. Jag kommer inte skriva om det mer på bloggen men lovar att uppdatera er med allt det göttiga på Instagram!

Nu: Hem till min mammas hus och mata Misse (*kReAtiv nAmnGivAre*), äta allt i kylskåpet och gråta till Real Housewives of New Jersey. 


Laddar