Annons


En för gammal student


Såhär gick jag med svetten rinnandes ner för ryggraden påväg till Beatas studentmottagning igår. Beata är min kompis Kristins lillasyster och jag är nu för evight avundsjuk på vädret de fick på sin student. Själv minns jag hur jag satte gummisnoddar runt anklarna för att plastpåsarna jag satt över fötterna inte skulle läcka vatten när jag åkte flak. Kul osv.

Annons

Allmänt så vet ni ju att jag är jätteavis på alla som är yngre än mig. Vill ha deras UNGDOM!! Märkte liksom hur jag försökte promota mig själv så fort jag fick höra att studenten skulle iväg på HEMMAFEST (= ungdomarnas UNGE!!!!!!) men satt istället ensam kvar med mina jämngamla friends och två minipizzor intrycka i munnen. 

Här är ungdomen herself med ett stycke Kristin bredvid sig:

 

Jag hade på mig min nya favvoklänning! Ska nog ha den på Josefins bröllis i sommar om jag inte hittar något annat. Har ju inte varit det lättaste att komma överens om klänning med henne men denna fick godkänt. Visst är den HÄRLIGT SOMRIG??  

  

Efter mottagningen drog vi hem till min mammas hus för lite rosé i billiga plastglas. Jag hade glömt nyckeln så vi fick gå bakvägen och nöja oss med altanen som ändå funkar helt ok på grund av ser ut såhär: 

  

Vi diskuterade viktiga saker i livet. Till exempel vilket filter man bör använda för flest likes eller om man verkligen kan ladda upp en bild från Whitagram på Facebook. Ja alltså, sånt där viktigt. Här är Kristin och Hanna mitt uppe i svår konflikt:

  

 Klädde oss i snygga accessoarer:

 
Och det var SÅ fint hela kvällen! En blir ju lite kär.

    
Sen drog vi in till stan och satte oss på Obaren!

   


Efter att ha flängt runt hela morgonen med podinspelning och glömma grejer hit och dit ska jag nu ta igen min efterlägtade suss så jag orkar med kvällen!

 


Laddar