Annons


Hur man slösar pengar man inte har


 
 På bara tre dygn med semester har jag lyckas ställa om klockan helt. Vaknar ju ALLTID vid kvart i sju annars som om någon i smyg gått och installerat en inre väckarklocka i mig utan att jag hängt med överhuvudtaget. 

Annons

Så när klockan ringde imorse klockan halv nio ja… Då gick jag inte upp. Eller JAG TRODDE att jag gick upp men var ju bara en sån där helvetesjobbig dröm när man tror att man är vaken men inte gör något annat än att somna om och tuben in till stan.

Så jag fick springa hela vägen till tåget till ett hemligt möte jag bokat in idag. Kan inte säga något om det ännu men kommer bli SÅ bra!! 

Sen var tanken att åka hem och äta men det fanns butiker på vägen hem så jag offrade min kurrande mage mot en klänning, ett par skor, en HATT (??) och ett fint linne. Bra där Julia att spendera massa pengar nu när du precis gått på semester………

Men jag känner faktiskt att jag förtjänar det lite (kan iofs alltid komma på bra anledningar till att jag behöver nya kläder!) för nu har en grej gått igenom som jag gått och hoppats på jättelänge!!!! Kan inte säga något om det ännu heller (hemliz) men håll koll på min insta så får ni snart veta (@juliaknave)!


Laddar