Annons


18-åringen är tillbaka


Sitter på tuben påväg till Josefin för att spela in el poddo. Idag ska podden för ovanlighetens skull GÄSTAS av två personer!! 

Jag har för övrigt haft en så himla bra helg. Bjöd hem Sofia på ost (VARFÖR ÄTER MAN INTE ALLTID OST????) och vin (vuxnaste meningen jag någonsin skrivit???). Sen ignorerade vi det faktum att det var iskallt ute och drog till Josefinas där det som tur var fanns värmelampor så vi slapp dö i köldskador :—-) *mmmm svensk sommar*

Annons

Stora grejen med den här helgen är väl annars att jag gått ut TVÅ DAGAR I RAD!! Sen när blev jag arton igen? Vågar ju nästan inte erkänna att en kväll i veckan är på maxgränsen då jag får sån grov åldersnoja *smörjer in hela kroppen med antirynkkräm* av bara tanken. Men kanske är någon slags revolt till att jag jobbat stenhårt i ett helt år och nu vill leva ut min ”vilda sida”………………… *spänn fast säkerhetsbältena boyz*

Och bäst av allt kanske var att det var ljust när jag gick hem??? 

   
 

Dan efter, alltså igår, blev det tacos och margaritas. Kan vi alla bara enas om att tacos är typ helig mat och smakar bättre än livet själv. 

 
Här är tjejerna i full gång med att laga maten. Själv satt jag och kollade på som den hjälpsamma gäst man är :——–)

 
Mömma!!! 

När maten var uppäten och drinkarna var nerskölja drog jag alltså ut för ANDRA DAGEN i rad med två Marcus och en Jesper.

Väl framme vid Brillo där vi möttes var man ju nerdränkt och luktade blöt hund på grund av detta HELVETSVÄDER Sverige envisas med. Så vill här lägga ut mina före-bilder så ni som såg mig igår ej säger upp kontakten:

 
  

HAHAAH så skevt nu när jag ser att jag står barfota *beach 2015* men ville få med mina älskade jeans. De är perfekt utsvängda meeeeen töjer sig något så enormt. Funderar nästan på att gå och köpa en storlek mindre så jag inte behöver tvätta dem efter varje användning. Men vet inte om jag kan vara så hardcore mot min plånka…?


Laddar