Annons


Kär i en ost


Såhär kan man inte sitta idag nej :——-) Hade till och med på mig vinterjackan igår för det blåste så kallt. 

VINTERJACKAN!!!!!! 

Avlider.

Men fick iallafall se en GLIMT av sommarvädret i onsdags när jag och Sofia gick förbi Södra Teatern för att dricka rosé. 

Annons

 
Här är Sofia! Hon ska snart börja plugga till läkare så jag tänkte att eftersom jag bjuder med henne på rosésmakning så får hon ju i gengäld rädda livet på mig någon gång *rättvis*.

  
Fint väder här i Svealanda innebär ju ändå flisfiltar. Men det var ändå helt okej för det fanns massa plockmat och filtarna var rosa :’)

 
Sen gick vi till Nosh and Chow som också har en uteservering på taket! Saknade bara napp och blöja på grund av 10 år yngre än alla andra där :——-)

  


Vid tolv åkte jag hem och hade tydligen tillräckligt med mod för att ta en selfie i rulltrappan. Tycker också att jag bara fick till denna outfitta så himla mycket!!

Highlights av kvällen (ej i inbördes ordning *kamratstödjare*):

1. OSTEN!!!!!!!!! Alltså de serverade någon ost jag inte vet vad den heter som var SÅ god. Kan liksom komma på mig själv att jag saknar den…………………. Ni vet sånna där Youtubeklipp som cirkulerar runt på nätet när någon sett sin soulmate på typ tuben och sen sätter upp lappar över hela stan om att hen vill träffa hen igen, kan jag göra så fast med min ost……….?

2. De här bilderna på Sofia:

   

HAHAHAHA SKÅLEN????? Så REDO för kvällens brAvadEr. 


Laddar