Annons


På toa med Daniel Paris


       
Känner mig så himla off från bloggen just nu bara för att det är sista veckan på jobbet och jag känner mig megastressig. Vet egentligen inte varför men det är i mitten av min menscykel *snälla alla skriv ner* :——) så e bara allmänt moody och oklar.

Annons

 Så tänkte göra nån lista här av vad jag gjort denna vecka so far:

Tvingat in Daniel Paris på en toa med mobilkameran i högsta hugg…….

Kodat ut (superhäftig (…….not) mediaterm för att få ut en färdigredigerad serie på webben) en HEL SERIE på 22 avsnitt /mvh fyrkantiga ögon på grund av konstant vid datorskärm 24/7

Ordnat 10 liter Ben & Jerrys till mitt avslutningsfika på jobbet.

10 liter!!!

:”””)

Så sammanfattning:

Jag gillar att se kändisar plågas och lider sv grov sockerabstinens…..

Livet hörrni :——-)


Laddar