Annons


Inspelning av ny Snapserie


HEJ!!

Hade egentligen tänkt joina min mamma hem till Josefin och hennes minifamilj men jag orkade bara inte. Har ju haft inspelning hela dagen!!! 

Känns faktiskt skitkul att jag fått agera inspelningsledare för ett helt nytt och spännande projekt. Aldrig gjort nåt sånt innan ju?! Och det gick ju bra så jag slipper här med gräva min egen grav. Helt klara blev vi däremot inte riktigt. Mer inspelning blir det imorgon och nästa vecka. TUR att jag slapp göra allt ensam iallafall. Hade Lisa by mah side hela tiden som hjälpte en massa. Och så tog hon ju bilder också som den ruttade bloggah hon är!

Annons


Josef Sattarov var först ut och vi höll på med HemlizAr.

*OmG han kollar se normal ut :—————-)*


Sen fick vi hänga med de sköna killarna i J and D. Notera även min snygga placering av inspelningsschemat. Ser dock ut som den skulle sitta bättre där i min så oblyga rövspringa :——-)…………


Kan alla btw också uppmärksamma att jag går i LINNE ute??! Dröm.


Lisa!


På Booms Snapchat kommer den nya serien dyka upp! Så FÖLJ @aftonbladetboom??! <333


Sen gick vi in för min bleka hud glittrar i solen :(…………………. /Julia Cullen

Nä. Sköj ba’. Vi höll på med ännu fler hemligheter!!


Sist (och faktiskt minst) hängde jag med supertalangen Nova Miller.

Satt i chock när hon började sjunga? Kul att någon i rummet har talang iallafall :——) *syfTaR inTE pÅ mIg……….*


Laddar