Annons


Förberedelserna innan morgondagens TV-inspelning


Goddagens Fick en sån DJÄVULSK flashback till mitt artonåriga liv idag!! 

För innan jag gjorde det jag jobbar med idag spenderade jag en himla massa tid med att göra precis sånt här. Shoppa konstiga grejer (frågade i kassan på Apoteket om de inte hade hårborttagningssttips för ”mer hår”………. MMmM *målar upp en bild av en berikad buske och skickar som fanbrev*) på orimligt lite tid.

Annons

Vi snackar alltså om TV-praktikanters största to-do.

Till en början ville man mest bara lägga sig under en sten och gråta för att man ska ”ha köpt kinamat åt sin chef och hittat fem palmblad (????????) innan klockan 16:00 men så står man där fem minuter i med en buckla på hens bil (detta har hänt!!!!!!!!!!!!!) och några geggiga småblad som legat smetade på gatan för DET ÄR FAN I MIG SEPTEMBER OCH PALMBLAD SÄLJS INTE PÅ ICA!!!!…………..(Mvh, hon som faktiskt frågade i kassan </3)”. 

Sen har man helt plötsligt gjort precis det där femhundraåttiotvå gånger och är liksom inte lika skämmig längre över att fråga vilken kattmat som ger mest gaser i magen……………hos en människa. 

Så idag var jag fyra år tillbaka (JAG ÄR GAMMAL????!) och stressade runt precis sådär. För imorgon ska jag hålla i en alldeles sprillans ny programserie! wehO! Tur att jag har min kollega Lisa med mig. Mest för att Daniel Paris ska joina oss en stund och chanserna finns att jag lyckas övertala GULLSKAPET att rymma med mig långt, lÅngt, bort till en öde ö där vi kan fläta varandras hår och jag bara kan NJÖTA av hans cuteness <3333  :’)
Ja…………. Som sagt, kanske bra att ha med Lisa som kan hoppa in och agera extra inspelningshjälp/livvakt åt Daniel :—————)


Laddar