Annons


Att pilla Erik Hassle i håret


Hej mina små göllÖNGAR!

Kom hem för en timme sedan totalslut och jätteblöt (*killarna i 7B ger ifrån sig ett enat OoooOo*) efter en 1,5 mils lång promenad (blöt = sista biten ÖSREGNA det).

Känner mig sådär jättebra och härligt trött nu!! Är väl ingen hemlis att jag näst intill hatar all form av träning som innebär svett/blodsmak i munnen/inte möjligt att göra medan man äter/andas. MEN det här med prommisar är ju helt klart min grej.

Annons

Slipper den där HETSEN så många håller på med och kan istället traska på i lagom takt och, som idag, få sällis av Jessica.

Speciellt nu när DET ÄR SÅ FINT UTE?! Gick om och om igen runt och påpekade hur fina alla syrener var och totaliggade Jessicas försök att förklara för mig att ”det där är en björk……….”.

Precis när vi gått utanför min port i stan började det däremot regna megamycket så vi hoppade in på ett fik och köpte oss en kladdkakebit (typ cheesecakig OCH nötter *MmmMm vill smeta in mig i den* :’) <33333), en stor chokladboll och drack varsin frappino!

Man kan ju i denna lilla sidostory TRO att cheesecaken var the big happening men ICKE!

Erik Hassle gick in på samma fik!!!!!!

Lyssnat på hans senaste låt KONSTANT i en vecka nu och har alltid velat pilla i hans hår.

Vågade såklart inte pilla sådär mitt i hans fik men jag stirrade iallafall och blev jätteobekväm när vi skulle ”agera normalt” :——)

IMG_1174.JPG
Tanken var en ”stretchbild” men ser ju här att jag tagit med min osynliga porslinstron?

När bajsposen var avklarad tappade jag mig lite i ThE moDelinG. Så jag bad om hjälp av några celebz:


Angelica Blick och Kenza hjälpte mig med denna.


Kardashian tyckte däremot att jag skulle köra den här (obs svankar jättemycket för att vara en Kim men kom hem utan Kanye och med broken rygg </3).


Anonymt tips från high fashion mAdl.


Denna lånade jag av Jullan 13 och okysst *pEacE*.


Laddar