Annons


Alone @Aftonbladet Boom


TJOHEJ alla trogna reAderZ!

Idag var jag inne på jobbet en timme tidigare för att snacka i live-TV IGEN!! Hoppsansa vad jag håller på nu då. Snackade i och för sig bara om One Direction (<333) och några kuliga virala klipp men det gick undan. Så här sitter jag nu – helt själv på kontoret då jag fattade först NU att ingen av mina kollegor ska joina mig idag?! Hur jobbar man SJÄLV?!!! *Säger hon och börjar blogga……………………..*

Annons

Nåväl. Sitter iallafall här och känner mig fräsig. Fick snyggsmink av Carina som enbart sminkar gudomligt. Och så har jag på mig min nya topp jag älskar. Zara Larsson har en sån och då blev det allt att springa till affären :—-) *ForEvEr 17* Köpte två stycken för 150 spänn på Topshop. Ett grått för mina sofistikerade val i livet och ett ljusgröt för ma wild and craycray-stunder.

Kul att ”ska inte köpa något från en klädbutik på resten av månaden”-löftet höll i tre dagar och 4h iallafall :—————-)

…….

……………….

Men är ju jetefein i dem iallfall. Och utseende är allt <3 :’)

Ensamjobb1

Ensamjobb2

Själv på jöbba då.

Dagens sysslor:

1. Pilla navelludd

2. Dricka bubbelvatten

3. Planera och bocka av från to-do-listen för jag tar sommarlov (arbetslöshet………………) den sista maj och kommer inte tillbaka till Aftonbladet Boom fören om två månader *RiP*

image1(2)

Ensamjobb4

MITT FINA LINNE!!!!

 


Laddar