Annons


Röd i fejjan och dödsåkning


MEN ALLTSÅ DETTA! Vaknade imorse av en så djävulsk svettflod längs min ryggrad. En hade ju glömt att dra ner gardinen kvällen innan och vaknade upp i Stockholms lökigaste etta av lillsolen som tyckte det passade att steka på rakt genom mitt fönster 05:40 på morgonen…………. :——-)

Annons

Trots gårdagens birthday party mådde jag prima när jag vaknade. Tog tuben hem till Danderyd och har sen dess legat i en solstol och HINKAT i mig guacce *MmMmMmmm* kan inte sluta sukta denna gudomliga gegga <333

Justja!!

Jag har åkt båt också. Körde båten cirka 5 meter och hann under dessa få sekunder planera både testamente (vem ska få ärva mina bindor???? Mvh äger enbart dem och en leverpastej utgången 22-06-2014……) och begravning.


Blir alltid så RÖD i hela fejjan när jag varit ute och RöJt? Mådde ju till och med bra när jag vakna imorse men det hindrade ju inte mitt lilla tryne från att ändra nyans nej :——–)


Bilder från mammas fina trädgård och dödsåkningen av båt. 


Boobsen fick sig en liten comeback i bikini för att njöta fullt ut i solen! Följer ni mig på Snapchat? juliaknave heter jag där *ADdA miG sÅ ErU vÄl c00l*.


Laddar