Annons


En inte så hemlig överraskningsfest


      

Såhär kul har jag inte nu. Vaknade upp imorse klockan 06:30 (samtidigt som bebis Bo som även han precis som jag joinat en hel helg med familjen hemma hos min pappa) med en sån JÄVULSK huvudvärk och halsont. 

Annons

Tycker varje gång detta händer att världen är extremt orättvis och ond. Så jag köpte en chokladkaka påväg hem och ligger nu invirad i mitt mystäcke, lyssnar på Håkan och tycker jättesynd om mig själv *SKICKA EN KLAPP PÅ STACKARS LILLPANNAN VIA THE CYBeRW0RLd snela*.

Förutom sjukan som mycket väl skulle kunna vara ett helt avsnitt i Grey’s *cEntEr oF attEntioN* så har jag precis kollat igenom bilderna från helgen då vi hade ÖVERRASKNINGSFEST för Amalia!!! Alla var så himla nervösa för att råka försäga sig och minuterna innan hon gick över tröskeln till huset spånade vi på om hon kanske hade någon aning ÄNDÅ?

Men hur skulle hon kunna ha det? Vi hade ju varit top secret-tysta. 

Nä, hon visste nog inget tänkte vi och intog överraskningsplatserna (som för mig var på kanske världens luddigaste matta? Och jag hade vit kjol. Gick därmed en hel kväll med brunt ludd som mer troligt såg ut som avklippt könshår fastklistrat på min bakdel *I’Ll shoW yoU mIne iF yOu shoW youRz*…………) och hoppade upp i ett stort ”JAAAA MÅ HON LEVA” i samma veva som hon klev in.

”Fan hörrni, det här gick ju bra ju! Såklart vi skulle fixa det här. Du anade väl inget va, Amalia?” säger jag kaxigt och känner att det här det var ju SVINlätt.

Det visar sig då att hon blivit inbjuden av en annan kompis till sitt eget hemliga överraskningsfest-event UTAN ATT VI MÄRKT??!?

…………………

…….

………..*stryker partyplannerkarriären från CV:t*.

Men förutom att vi helt och hållet inte kunde hålla den enda och viktigaste delen av ”hur man lyckas med en överraskningsfest”-manualen så var det ju KUL! Hon blev ju glad ändå vilken var himla tur det. 

 
Här är tjejen vi firade! Men för att fokusera på the star in the picture, SER NI TÅRTAN??! <333 Gillar inte ens tårta men fick direkt snusktankar om hur jag och Mr. tårtis skulle spendera en helkväll nakna i sommarljuset med bara varandra i sällskap *mmMmm don’T B hAtin oN truE loVe*.

   

I veckan gick vi alltså loss i olika partybutiker. Vi ville ha sånna där heliumballonger (sagt ”uppblåsbara ballonger” hela veckan men tydligen är det vanliga ballor????! Livet </3 så förutsägbart :(………) med siffror men såklart var det en jävla brist på just tvåorna? Och hon fyllde ju 22. Svårt det där. Skulle vi då bara hoppa över ett år och gå direkt på 23 eller köra en mAth qUiZ och köra på 22 ettor? TillSLUT hittade vi iallafall två tvåor. Tur det! Annars hade livet varit över :———)

   

  

  

 

MATEN!!!!!!!! Tog fyra portioner till efter den där laddningen och NJÖT som en gudinna av sälliset mitt emot i form av en Astrid! 

   

 

Prinsesskronan gav jag till födelsedagsbarnet men det tog ju ej lång tid tills den hittade sitt rätta hem :””’)

Nu ska jag nog se ännu lite mer Pretty Little Liars och äta guacce som är min stora last just nu. Älskart???? Sen ska jag också hinna kolla inspelningschemat för morgondagens LIVE (!!!!!!!!)-inspelning. Jag ska vara med i Aftonbladets morgonprogram. Har aldrig sett det och får ont i magen av ordet ”live” pga snubblar automatiskt av det ordet. Men en viss person hörde ju ”du blir såklart sminkad av proffs innan”………….

Satte.

En prioriterar ju. 


Laddar