Annons


Saker du bara känner igen om du är ett Pretty Little Liars-fan


Okej, så det är såhär ni skulle hitta mig om ni klev in i min lägis i detta nu. Jag har nämligen totalfastnad för Pretty Little Liars. *MmMmmM* älskar på riktigt att vara helt inne i en serie. Har spenderat 14 timmar bara denna vecka framför denna serie har jag räknat ut mvh s0cial_grl_93.

Annons

Men vad jag inte fattade innan är ju att den är så HIMLA LÄSKIG??! I början var det ett sms hit och dit och lite knarr utanför huset men nu har det ju ESKALERAT? Går och rycker i dörrhandtaget fem gånger i timmen på grund av kolla lås för vill ej släppa in alla mördare som säkert KÄNNER AV min rädsla här inne? Typ luktar sig till nacksvetten som iz in the rising när Toby rymt från finkan. 

Sen det här med att Ezra och Aria ej kan vara tillsammans bara för ålder och skolregler?? 

Och NU VET NOEL KAHN och kommer skvallra??????

pll3

Sen hela grejen med att de typ seriöst hängt med Alison? Hon verkar ju vara en t0tal översittare och inte schyrre. Kan ni girlz please stå upp för er själva och aldrig ha umgåtts med henne från första början?

pll4

Sen kommer man på att hon ju har snygg brorsa så det visst är värt: 

pll5

Nåväl. 

Andra viktiga saker som händer i mitt liv:

1. Jag har en stor sårskorpa på ankeln (rakade av ca 1 decimeter hud innan Valleborg *mmMmMm*) som läkt lite nu och alltså KLIAR SÅ JÄVULSKT. VILL DRA AV!!!!!
2. Det har gått två dagar och mina 64 snickerskakor är uppätna. Obs har ej bjudit en endaste själ gör ej sånt när det handlar om kolhydrater.

Laddar