Annons


Intervju med mig på Modette!


Skärmavbild 2015-04-24 kl. 09.37.03

Läs hela intervjun HÄR!

Titta! Jullan har blivit intervjuad. Blev himla glad när Modette frågade om jag ville ställe upp i en liten intervju om självkänsla – just för att det är ett sånt viktigt ämne. Hela intervjun kan ni klicka er in och läsa via länken under bilderna och så får ni ju säga vad ni tycker också. I wanna know! Tänkte dra ihop ett inlägg lite senare om just det här ämnet. Då det känns typ omöjligt att helt undvika de där hjärnspökena som dyker upp ibland och säger att man inte duger. Och så ska det ju inte vara. Så vill jag inte att det ska vara.

Annons

Men mer om det sen alltså. Just nu sitter jag på jobbet och fixar det sista med en intervju med The Fooo Conspiracy och även min vlogg som kommer ut till helgen! Känner att jag vill få ihop allt SNABBT för en ska ju sätta sig på bussen till Linköping efter jobbet för utekravallen! …..Okej försöker låta jättecool här som att ”det vet ju alla vad det är”. Bara det att jag var tvungen att googla det för att fatta något överhuvudtaget och i panik skicka femtiosju sms till min kompis om precis hur man ska vara klädd.

Tydligen ska man ha overall.

OVERALL?! Jag är ju inte student. VART hittar man en sån då? Ser framför mig hur jag i svett och tårar tillslut lyckas få fram en overall.

Bara det att den är i storlek ”6 månader och neråt”, neongrön och användes flitigt av Jullan i början av 90-talet………….

………………………………………….

…….BoyS CoNtR0L YouRseLf.


Laddar