Annons


Bussen till Linköping!


  

HEEJ!

Sitter och smälter en lunchen (mMmm ribs o bea :’) *trUe loVe*) på bussen till Linköping. Är så fruktansvärt taggad för ikväll. Och på grund av overallpannen sprang jag iväg till Monki efter lunchen och köpte mig världens finaste leggings att ha under. Är överrädd för att frysa under kvällen. Men de var så fina att jag liksom ville ha på mig dem direkt.

Annons

Så nu sittee jag här SÅ IN I HÄLVETE lökig på en buss som luktar falukorvsgryta och jäst öl……. Men jag har preppat med godis o drickyoghurt så ska väl bringa my del of the matsmell. 

Vad tycker ni förresten om mobilbilder? Eller typ mobilblogga överhuvudtaget? Jag ska se om det kanske blir lite mer sånt. Sämre bilder men en hel del MER tid att få ihop något här. 

Vi får laaaa se. Nu ska jag spamma mina kära snapfriends! Många ni är som addat, KUL!!!!


Laddar