Annons


Här hittar du Stockholms bästa view


Alltså kan vi bara STANNA UPP in det här momentet och kolla vilken härlig view vi har på jobbet?! Första april öppnade de dörrarna till taket och jag var garanterat först upp för att kika. Då var det ju bara hela grejen med att det var så himla coolt att se så mycket av stan (och framförallt känna sig så MÄKTIG *mMmmM* när man stod där uppe). Nu däremot är det tusen gånger bättre. Hela vårvärmen som precis hälsat på i stan blir femhundra gånger bättre (och varmare!) där uppe och från och med nu har jag införskaffat obligatorisk solning på taket varje dag.

Annons

Och fika. Alltid fika.

Om man inte gör det then you can’T SIT WITH US.

balkong1

*CLiqUe leAdeR* har fötterna på bordet.

balkong4

Ja NI SER JU!

balkong5

Om vår chef frågar så är dessa bilder fixade i Photosop. Egentligen sitter vi på ett jättelångt möte och är jätteansträngda…………….

balkong7

*Så upptagna i pappersarbete*


Laddar