Annons


Sniffa lite blommor


Jag kunde sitta i kungsan UTAN jacka idag?! Var så göttigt att jag inte vet vad. Träffade också Astrid där mitt i kungsankaoset (ungefär hundratusen selfiesticks iN dA AiR). Astrid har jag känt länge. Liksom bajsblöja-länge. Så idag fick jag agera fotograf för kommande CV-imponering. Vi provade att ställa oss och fota vid en av fasaderna bredvid Kungsträdgården men var ju så att säga INTE redo på detta solljus som smäller på i Stockholm. Det fick alltså bli en snabb plåtning innan vi i mitt i bortsmälltningen sökte skydd vid en glasskiosk…………. *MiN idÉ*

Annons

blomma2

Här, mitt i allt rosa, träffade jag Astrid. Vi två har förövrigt varit ohälsosamt insöade i Blondinbellas graviditet. Alltså, jag GRÄT idag på jobbet när jag läste hennes förlossningsberättelse. Grät, ja. Och DENNA OHANTERLIGA NYFIKENHET på vad ”S”:et stod för i alla inlägg innan förlossningen……………….? Sillis…?

NÅVÄL.

blomma3

Här luktar jag helt spontant på en blomma. Som man gör…… Helt naturellt.

blomma5

Sniff.

 


Laddar