Annons


Att få jobba med det roligaste någonsin


boom1

 

En snabbis av det bästa från mitt jobb på Boom – att vara med och styra i nya spännande projekt och MINA FINA KOLLEGOR?! Båda tjejjorna på bilden här ovan har slutat hos oss och påbörjat nya projekt. Filip och Fredrik hit och läkarstudier dit, jättekul………… Verkligen. Gralle osv… Men, men… JAG DÅ!? *ÄtEr lurrEn pÅ toAn och GårTer tIll derAs gamLa anNteckningsBlocK*.

Annons

Idag fick jag bekräftat att jag ska stanna på jobbet jag har, i ett halvår till. Alltså som redaktör på Aftonbladets nya webb-tv-kanal för unga (mig………). Men först blir det några veckor ledigt (HAR INTE HAFT LEDIGT SEN JULI?! Obs dör av bara den meningen *RiP*). Känns jätteskönt och framförallt KUL att faktiskt få vara kvar. Som ett litet kvitto på att mitt slit och svett inte varit total waste.

Kände mig glad och liksom *ska planera sommaren nu för jag har ett jobb att komma tillbaka till*-styla men sen så… FICK JAG PANIK?

Kan liksom börja KRYPA i mig av tanken på att det är ”bestämt nu”?! Men när standardfeelingen av panik och ”vad ska jag göra med mitt liv EGENTLIGEN”-ångesten försvann så kände jag mig så himla nöjd ändå. Jag ska få fortsätta göra något såhär KUL ännu ett tag till? Och bäst av allt är att jag ju faktiskt inte alls behöver noja över att allt ska vara bestämt från punkt till pricka. Det var ju inte en chans på MILLEN att jag hade trott att lill-Jöllan skulle få stå framför kameran och spela in ett sprillans nytt webb-progge när jag stod där bakfull som ett as (Note to self: Gå inte på slutfester och stanna uppe till fyra för att ”du verkligen vill ha chicken nuggets med currysås” och kön visar sig ta 45 minuter…………… dagen innan första dagen på nya jobbet) och försökte svälja kväljningarna av gårdagens nuggets i munnen *MmmM masTerChef*.

SÅåååÅ jag känner att jag liksom vill sätta nya mål för nästa veva jobb. Den här är ju ändå slut snart (SJUKT?!). Och fick jag välja helt själv skulle jag vilja hinna med lite nytt där och då.

*PLZ BERÄTTA GMN* ropar ni i kör medan ni sparar vattnet ni tvättat händerna som rört vid mina i en burk (hörde att ett fan gjort detta på RIKTIGT……?! Obs, ej för mig </3).

FÖRST och främst skulle jag vilja göra fler inspelningar. Av den lätta anledningen att det var himla kul och att jag verkligen trivdes framför linsen *förför tittarna med min stjärnglans*.

SEN skulle jag också vilja vara med och utveckla fler programidéer. Eller idéer över huvudtaget. Det har varit himla kul att få bolla idéer med vår inslagsproducent och jag känner att jag vill göra MER sånt! Ska först föreslå en serie enbart om mitt liv. ”Avsnitt 1: Julia snappar från toan – följer lukten med…?” uppföljt av ”Avsnitt 2: Det tuffa valet blir för svårt för the tv-queen – yngsta mästerkocken ELLER Say yes to the dress??! Samma tid – olika kanaler: ”Pressen blev för stor”.

Ja ni ser ju själva varför Aftonbladet låter mig sätta rubbarna…………….

*KristAlleN 2015*


Laddar