Annons


Att printscreena på Snap – utan att någon ser


En liten go samling av mina Snaps geNom TiderNa.

Jag har egentligen haft Snapchat för bara mina vänner. Men idag satt jag och Booms underbara praktikant Emmy och spånade för en inspelning jag ska göra på onsdag. Jag har ju liksom alltid känt mig så himla ung och fräsch *TeeN SpiriT* i tv-branscen och nu liksom… Finns det YNGRE små människor som kan saker JAG INTE KAN?!

Annons

!!!!!!??

Fruktansvärt frustrerande. Jag har ju liksom gått och trott att *höhö chefsgöbbarna får man la ta och skriva en pekbok till i hur man använder ungdomarnas trender på sociala medier* men så visar det sig att praktikanten kan massa saker jag inte ens VISSTE VAR MÖJLIGT I LIVET? (Obs ej överdrift *socIal medIa Iz LifE*).

Sååå… Vad gör tant-Jullan då? Jo, hon gör det enda rätta. Tvingar stackars praktikanten att lära henne. Allt. Och nu sitter jag här ba me MASSA MAKT?

Alltså, VILL att ni ska förstå hur stort detta är!? Jag kan liksom printscreena en bild på Snap utan att någon ser!!

*PLATS ATT HYPEA OCH PLANERA GÅVOR TILL MIG FÖR AVSLÖJANDE AV HEMLIS*

Blir på riktgit tårögd. Så nu sitter jag alltså här med massa kunskap och visa ord inom sociala medier. Kanske borde skriva en bok. Blir bästsäljare och badar tillslut i pengar (tänkte att ni skickar mig pengar för ni tycker jag är mer värd dem än ni är………………………………..).

Eller… Så låter jag bara min Snapchat bli öppen så att ni kan följa mig där också? *MmM mer bekräftelse*

Och vet ni! Till ÄNNU en cool grej jag då lärt mig av min efterträdare i livet på fjorton år (*HÄLLER ANTIRYNKKRÄM PÅ GOLVET OCH GNIDER IN MIN NAKNA RÖV*) genom att öppna er Snapchat-app och hålla kameraskärmen mot det lilla spöket längst ner i inlägget så kommer din mobbe automatiskt lägga till mig som din vän.

JÄTTECOOLT?!

Så kan ni säga hellO till mina My Stories där jag officiellt tydligen inte har några gränser. Alls. Som… Ni ser.

snap2

Ännu ett *exKlusivT urVal* från min Snap. Kreativ eller alkoholhaltiga drycker in the running? You NEvEr KnoW ………………….Antagligen det sistnämnda.

snap3

Alltså – öppna din Snapchatapp och rikta kameran mot det lilla spöket här ovan. Känns det för klurigt så kan du alltid bara skriva in mitt användarnamn, juliaknave *kreativt geni*.


Laddar