Annons


Fick en överraskning utanför dörren


festis2

Var så himla trött när jag kom hem efter inspelningen igår och så står det en korg utanför dörren fylld med festis?! :’) Och det är BUBBLOR i (har en sån kärlek till bubbelvatten så ni anar inte). DRÖM! Min favvo var helt klart den röda (HAHA så CLASSIC när man var liten och bara gillade de ”röda” godisarna osv…. *mMM Jullan fortfarande dagisbarn*) med smak av jordgubb och vattenmelon.

Annons

Jag trodde verkligen inte jag skulle klara av att dricka den först, eftersom den innehåller vattenmelonsmak (not to self: ät inte tre paket vattenmelonstuggummipaket på en kvarts promenad hem från skolan……………….för då spyr du och kommer inte kunna äta vattenmelon igen :))))))

MEN det gick ju?! Men den smakade mest jordgubb vilket ju va gött. Den med melon och lime kunde lillmagen däremot inte ta emot pga tuggummiTRAUMAT men den är säkert god för er icke ärrade.


Laddar