Annons


Bakom kulisserna på inspelningen av Relationsjuryn


Kolla här sitter vi ju? Redo att spela första eppen av Relationsjuryn för Boom. Det var alltså jag, min kollega Lisa (som kör sociala medier på Boom) och bloggaren Joakim som spatserade in till pallisarna och spelade in TIO avsnitt PÅ RAKEN. Är det MÄNSKLIGT?! Vet ej. Antagligen inte på grund av detta SINNES zombie-mode jag är i just nu.

Annons

relationsjuryn2

Jag startade och avrundade varje program – så jag fick ha en sån här i örat. Den gör att man kan höra de i kontrollrummet (de som styr kameror och producerar hela kalaset) även om man sitter instängd i en studio. MEN coolaste funktionen den hade var ändå att jag kände mig som en undercoverspion. Kände lite där och då att kanske sadla om till en animerad superstar och joina girlsen i Totally Spies (…………på riktigt en dröm jag har).

relationsjuryn3

Visst är vår logga fin?

relationsjuryn4

På andra sidan väggen hittade man kontrollrummet och hade man tur kunde man glimta the beauty herself – Camilla, som är Booms grymma inslagsproducent (hon håller alltså i de flesta inspelningarna och kommer med awesome programidéer).

relationsjuryn5

Och såhär ser det ut – kontrollrummet! Här kan de välja vilken kamera som ska spela in och fixa och trixa med ljudet. Vi körde allt live on tape. Det betyder helt enkelt att man försöker ta allt i en tagning (så man slipper en massa klippning) och kör enkla pick ups på ställen där man vill lägga in något extra!

relationsjuryn6

Den här har nog de flesta studios. *STÖRU DÖRUUUUU* mvh Julia i puberteten………….

nyklänning

Jag hade ett ombyte med mig. Så efter lunch bytte jag mina våriga fladderbyxor från Monki till denna drömmiga klänning från H&M Trend.

relationsjuryn8

”Det är bara att stoppa in den, ja men ta i lite och BA STOPPA I DEN”…………………Sa så, på riktig. Framför min chef…….. Fattade ju liksom inte just där och då att ingen fatta att jag mena hörsnäckan och INTE nåns kön?! *JuLlaNs gästfriHet*

relationsjuryn9

På torsdag ser ni (jag kommer inte våga kolla?!) första avsnittet på Aftonbladet Boom och så ska jag försöka lista ut hur man får in en TV-länk i bloggisen så ni kan se här också. Nån som vet hur man gör? Mvh har micrat ett ägg en gång och litar därav inte mer på mina egna instinkter…….


Laddar