Annons


Behöver ingen att hålla i handen men jag behöver er


Vänner2

Vänner4

Vänner5

Vänner6

Vänner7

Vänner8

Vänner9

Alltså på riktigt. De här två. Man läser i tidningar att om man äter nyttigare, ja då blir man lycklig. Och träna mycket, jättemycket, för oj vad du kommer må bra då. Och sen så ska du bli älskad av någon du kallar pojkvän och ni ska hålla hand och gå långa promenader. Det står att om man lever så då lever man lyckligt. Men fan inte äter jag nyttigt. Mina längsta promenader är mellan kylen och soffan, om ens det. Och jag håller inte någon pojkvän i handen. Istället sitter jag med håret i en klumpig bulle på huvudet med fötterna på köksbordet helt själv i min lägenhet och skriver det här. Jag gör inget av de där sakerna som förknippas med lycka. Men åh vad jag känner mig lycklig. Inte alltid. Men just nu. För jag har de här två.

Annons

Sånna som man inte alltid träffar lika ofta som när man var små. Ses inte längre utanför cafeterian innan första lektionen. Äter inte lunch tillsammans. Men när man sen ses, efter flera dagar och kanske ibland veckor – då känner man det där igen. Blundar och känner hur hela en lagas och spacklas lite bara för att de står där bredvid.

Alltså, de här två. De ska jag ha kvar hela livet har jag bestämt. Om det inte är ren och skär lycka så vet jag inte vad.

För jag fucking älskar er. På riktigt.


Laddar