Annons


Mötet om jag har ingen aning


Precis såhär ser jag ut när jag glömt bort tiden under lunchen och möts av tre missade samtal och två sms från mina kollegor (VEM glömmer förövrigt sin mobil 2015?! Mvh har med den när jag bajsar…………. *InväNTa SmS fRåN mIG mEd SpänNiNg*).

Annons

Tydligen var det ett möte jag skulle gå på. För något nytt dataprogram jag inte jobbat i och bara sådär hej och hå helt glömt bort att jag tackat ja till gå dit.

Så jag smyger fram till mötesrummet, öppnar sakta dörren och sjunker försiktigt ner i en av stolarna längst ner. Försöker få anteckningsblocket att sluta prassla och sätter mobilen på ljudlöst.

”Okej” tänker jag och ska precis vara extReMt generös och ge detta en chans och inte bara ge upp first thing (som just då kändes som en bättre lösning på grund av brutal matkoma).

Då märker jag att han som håller i mötet pratar NORSKA?!

Här ska tilläggas att jag är sämst i hela världen på att förstå norska. Förstår liksom Mark Leevengoods (HAHAHA googlade ”finsk man utan hår programledare SVT” för att jag inte visste hur man stavade hans namn och fick upp bilder på Sanna Nielsen…………?) finlandsvenska efter ÅR av troget Mellotittande.

Men norskan går bara inte.

Bodde tillsammans med en norsk i Mexico och förstod på riktigt inte vad han sa så det slutade med att jag satt kvar extra länge i mitt rum på mornarna bara för att slippa hela morgonpratat innan jobbet *SocIaL_GaL_93*.

Nåväl.

Föreläsaren fortsätter att prata om siffror och klick och jag känner att oavsett hur bra det här kan vara att kunna och komma till nytta i framtiden så vill mina ögon stängas. Nu.

Sen säger han att ”Om 45 minuter, när mötet är klart, kan vi fortsätta diskutera alla frågor – för han har ju all tid i världen så iiinga problem att detta draaaaar ut på tiiiiiden” och jag känner såhär:

norsk6

Får en ”Ok för dig?” (….TROR jag? Fattar ju ej)  blick av föreläsaren och switchar snabbare än på tinder till denna ”engagerad och jobbar stenhårt”-pose:

norsk2

Och han fortsätter prata och jag inser att den där chokladbollen i mat på jobbet-kylen säkert inte kommer ligga kvar på grund av extrem smarrighet och en instängd Julia:

norsk7

norsk8

 *LifE HurtS*


Laddar